Bedemand i Husum

bedemand i husum begravelse bisaettelse elholm

Elholm Begravelse – din bedemand i Husum

Beslutningen om, hvilken bedemand man skal vælge, kan være vanskelig – ikke mindst fordi den typisk træffes i en svær tid.

Hos Elholm Begravelse får du en kompetent og erfaren bedemand med et stort hjerte for høj kvalitet og personlig rådgivning og vejledning.

Vi har stor erfaring med dødsfald i og omkring Husum og kender derfor lokalområdet godt.

Vi kan derfor hjælpe med at arrangere en både personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.