Lone Andersen

Lone Andersen

Diplomuddannet bedemand, økonomiuddannet.

Bosiddende i lokalområdet.

Indehaver af Elholm Begravelse sammen med Christina Gauguin.

Jeg har været i bedemandsbranchen siden 2003. I 2004 blev Christina og jeg spurgt, om vi havde lyst til at overtage Elholm Begravelse sammen. Vi har kendt hinanden længe og supplerer hinanden godt, så jeg havde ikke de store betænkninger.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.