Vores opgaver

Elholm begravelse kan hjælpe med de fleste opgaver i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Det er oftest Elholm Begravelse der udfylder dødsanmeldelsen på grundlag af afdødes dåbsattest og evt. vielsesattest. Kan man ikke finde disse attester, er kordegnen altid behjælpelig. Dødsfaldet anmeldes hos begravelsesmyndigheden. Begravelsesmyndigheden er kordegnen eller præsten i afdødes sogn.

Nogle af opgaverne som vi kan hjælpe med;

Hos Elholm Begravelse udfærdiger vi altid et prisoverslag over udgifterne til begravelsen eller bisættelsen. Det er dog meget vigtigt, at man er klar over, at det ikke er muligt på forhånd at give en fuldstændig pris på begravelsen, idet der udover bedemandens honorar og udgifter kan komme en regning fra kirkegården, fra stenhugger og fra mindesammenkomsten.

På Branche organisationen, Danske Bedemænds hjemmeside kan man desuden finde en oversigt over bedemandens opgaver ved at klikke HER.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.