Køre kisten til og fra højtideligheden i rustvognen

Ordet Rustvogn stammer fra 1. verdenskrig hvor de transporterede de faldne soldater tilbage fra slagmarken på udrustningsvognen. Orden er siden hen blevet til rustvogn, men betyder stadig en vogn hvori man transporterer afdøde mennesker.

Elholm Begravelse – Christina Gauguin, Lone Andersen og Anja Bjørn Hansen kører alle rustvogn. Det er således bedemanden / bededamen der kører kisten til og fra kirke eller kapel.

Familien beslutter om de vil følge rustvognen  til kirken / kapellet og / eller til krematoriet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.