Gravsten

Det er tradition at sætte en gravsten på en grav som et minde om den, der er gået bort. Gravstedet er et fysisk sted, vi kan mødes og mindes, og det er et vigtigt fast holdepunkt. Når vi besøger graven, er det en form for ritual, og det har vi behov for, for at lære at leve med vores smerte og tab og finde ud af, hvordan vi lever videre uden afdøde. Når vi mindes får afdøde samtidig en ny plads i vores liv.

Hos Elholm Begravelse vejleder vi gerne om de mange muligheder, der er for gravsted, inskription, dekoration og symboler. Der er ikke længere kun få typer gravsten at vælge imellem – i dag fås de i alle former og typer med forskellige inskriptioner, udsmykninger mv. Vælg mellem urnegravsten, kistesten eller plænesten alt efter typen af gravsted.

Kontakt Elholm Begravelse på telefon eller mail for et uforpligtende råd, tilbud eller vejledning om gravsten. Vi hjælper også gerne, selv om du ikke har benyttet Elholm Begravelse som din bedemand.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.