Testamente

Når du opretter et testamente, er det dig, der bestemmer, hvad der skal ske med dine ejendele, når du går bort. Hos Elholm Begravelse kan vi rådgive og vejlede dig til, hvordan du laver et fyldestgørende testamente. En fjerdedel af arven tilfalder automatisk dine tvangsarvinger (ægtefælle og livsarvinger). Dermed kan du testamentere de tre øvrige fjerdedele af arven til dem, du ønsker. Hvis du ikke har nogen tvangsarvinger, kan du frit testamentere dine værdier og ejendele. Medmindre testamentet er gjort uigenkaldeligt, kan du tilbagekalde dit testamente, når som helst du ønsker det. Hvis du vil rette / ændre i et testamente, skal du følge reglerne for oprettelse af testamenter. Dem kan du læse mere om her: testamente på borger.dk

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.