Vores afdelinger

Bedemand i Hellerup

Bedemand og begravelse i Hellerup

Hjælp med begravelsen eller bisættelsen i en svær tid

Hos Elholm Begravelse i Hellerup kan vi hjælpe med at arrangere og afholde en smuk, personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse i Hellerup og omegn. Vi kan hjælpe med alt, hvad du som pårørende måtte ønske hjælp til, lige fra papirarbejde til kørsel til og fra kirke/kapel og bestilling af blomster.

En personlig og mindeværdig højtidelighed i Hellerup

Når man mister et familiemedlem, en god ven eller sin bedre halvdel, rammer sorgen ofte som et chok. I den svære tid kan det være vanskeligt at bevare overblikket og finde overskuddet til at arrangere en flot højtidelighed. Det kan vi hos Elholm Begravelse hjælpe med. Vi gør altid vores yderste for at hjælpe dig som pårørende med at arrangere og afholde en smuk, personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse i Hellerup Kirke.

En indledende samtale om begravelses- eller bisættelsesforløbet

Hos Elholm Begravelse begynder vi altid med en indledende samtale om begravelses- eller bisættelsesforløbet. Her drøfter vi bl.a., hvad du som pårørende ønsker hjælp til, og om der er noget, du gerne selv vil stå for. Vi sørger naturligvis for at afholde denne samtale på dine præmisser og efterkomme eventuelle ønsker, du og/eller afdøde måtte have til højtideligheden.

Vi udarbejder også en huskeliste, så du er forberedt på, hvilke ting du selv skal stå for. Listen gør det helt klart, hvad vi hjælper med, og hvad du gerne selv vil stå for. Huskelisten er tænkt som et redskab, der skal gøre det nemmere at bevare overblikket i en turbulent tid i dit liv. Eksempler på opgaver på listen:

* Afmelde afdødes abonnementer
* Nedlægge bankkonti
* Få et overblik over forsikringer, kontingenter og skattemæssige forhold

Ønsker du vores hjælp til ovennævnte, hjælper vi meget gerne med dette også.

Kørsel fra Hellerup til kirkegård eller krematorium

Vi kan hjælpe med alt det, der relaterer sig til en begravelse eller bisættelse. Herunder også en række praktiske ting, f.eks. bestilling af kiste eller urne, formidling af kontakt til blomsterhandler, bestilling af kistepynt mv. Vi kan også udarbejde et pænt programhæfte for ceremonien, hvis du ønsker det. Alle opgaver løses naturligvis i samråd med dig, så det bliver præcis, som du ønsker.

Vi varetager også gerne papirarbejdet i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen i Hellerup. Her er det til stor hjælp, hvis du medbringer afdødes dåbs-, fødsels- og/eller vielsesattest til den indledende samtale. Det vil lette udarbejdelse af dødsannoncen for os som bedemænd.

Kontakt - Hellerup

Callisensvej 5
2900 Hellerup

Tlf: 3965 4530

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.