Produkter

Hos Elholm Begravelse har vi et bredt sortiment af kister og urner for at kunne skræddersy den helt personlige begravelse. I nedenstående findes et udvalg af vores kister (i flere størrelser), urner samt eksempler på blomster og blomsterbånds-løsninger. Herudover findes nogle eksempler på dødsannoncer.

Produkter - Kister

Kister

Produkter - Urner

Urner

Produkter - Blomster

Blomster

Produkter - Blomsterbånd

Blomsterbånd

Produkter - Skovbegravelse

Skovbegravelse

Produkter - Dødsannoncer

Dødsannoncer

Produkter - Kister/urner til børn

Kister/urner til børn

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.