Om Elholm Begravelse

Om Elholmbegravelse - Christina og Lone

Elholm Begravelse er etableret i 1993 af den oprindelige ejer Ernst Elholm. I 2004 overtog de to ansatte Christina Gauguin og Lone Andersen firmaet og de har drevet det videre i samme ånd. Elholm Begravelse er familiens bedemand og hjælper alle uanset trosretning.

Hos Elholm Begravelse vægtes kvalitet og værdighed højt, både når det gælder materialer og udførelse af vores services. Derfor er alle kister vi bruger af nordiske materialer og den anvendte maling er miljøvenlig. Vi har et bredt udvalg af biourner og alle produkterne er produceret i Skandinavien.

Alle ansatte hos Elholm Begravelse deltager løbende i aktuelle kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder. Elholm Begravelse hjælper med at arrangere den personlige bisættelse / begravelse.

 

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.