Bedemandens opgaver

Ved samtalen mellem bedemanden og de pårørende aftales, i hvilket omfang familien ønsker praktisk hjælp og rådgivning.
Samtalen kan foregå i de pårørendes hjem eller hos bedemanden.

Det er bedemanden, der udfylder dødsanmeldelsen. Den nærmeste pårørende underskriver en fuldmagt til anmodning og begravelse eller bisættelse, som bedemanden derefter indsender til begravelsesmyndigheden.

Vi arbejder ud fra Hellerup, Allerød og Virum, men kører gerne ud til de omkringliggende små byer.

Herudover kan bedemanden hjælpe med

Udfyldelse af papirer, indsendelse eller kørsel til myndighederne med papirerne, fastlæggelse af en højtidelighed med eller uden præst.  Familien taler selv med præsten om afdøde vedrørende selve højtideligheden. Afhentning, iklædning af afdøde og eventuelt udsyngning ved kisteilægning , rustvognskørsel til og fra kirke/kapel samt transport af urne til kirkegård. Kørsel med blomster fra kirke til kirkegård.

Bestilling af kistepynt, kranse og båredekorationer, dødsannoncer,  stenhugger, musik etc.

Ansøgning om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, Sygesikringen Danmark samt evt.  private begravelseskasser.  Vi undersøger om medlemskab/berettigelse til hjælp herfra.

Bedemanden udarbejder altid prisoverslag over udgifterne ved begravelsen eller bisættelsen. Det er dog meget vigtigt, at man er klar over, at det ikke er muligt på forhånd at give en fuldstændig pris på begravelsen, idet der udover bedemandens honorar og udgifter kan komme en regning fra kirkegården, fra stenhugger og fra mindesammenkomsten.

Elholm Begravelse har bedemænd i Allerød, Hellerup og Virum.

Elholm Begravelse

Elholm Begravelse Hellerup
Callisensvej 5
2900 Hellerup

Tlf: 3965 4530

Elholm Begravelse Virum
Grønnevej 83
2830 Virum

Tlf: 4583 4530

Elholm Begravelse Allerød
Gydevang 39-41
3450 Allerød

Tlf: 4817 2830

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi påtager os også opgaver her:

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.