Begravelse og bedemand i Birkerød

Vi hjælper dig igennem den svære proces en begravelse er

Vi kan hjælpe dig med at afholde en flot, smuk og ærefuld begravelse i Birkerød. Vi er som bedemænd yderst hjælpsomme og lyttende, og vi vil gøre alt for, at begravelsen bliver, som pårørende ønsker.

Du bestemmer hvor meget hjælp til begravelse du ønsker

Det er altid op til afdødes pårørende, hvor meget hjælp de ønsker til begravelsen. Hvordan og hvorledes begravelsen skal foregå, aftales via en samtale med bedemanden. Denne samtale kan foregå hos os i et af vores lokaler i Birkerød, i de pårørendes hjem eller et tredje sted.

Få formaliteter er faste: Det er altid bedemanden, der udfylder dødsanmeldelsen; denne anmeldelse underskriver den nærmeste pårørende, hvorefter bedemanden afleverer den til begravelsesmyndigheden i Birkerød.

Dødsfald og begravelser er hårde, barske oplevelser, og de kan være uoverskuelige, og vi forstår, hvis familien og de pårørende har mangel på overskud i forhold til at planlægge og håndtere begravelsen på egen hånd. Derfor er der hos os mulighed for at få hjælp til en række ting, hvis man ønsker det.

Vi hjælper med alle de formelle papirer

Vi kan hjælpe med at udfylde relevante papirer og sørge for, at disse papirer når rettidigt frem til myndighederne. Vi hjælper også gerne med planlæggelsen af selve begravelseshøjtideligheden, ligegyldigt om pårørende og/eller afdøde ønsker, at det skal være med eller uden præst. Derudover sørger vi også for afhentning af og påklædning af afdøde efter afdødes og/eller pårørendes ønsker.

Vi yder rustvognskørsel fra Birkerød kirke til Birkerød kirkegård

Vi tager os også af rustvognskørsel til og fra kapellet/kirken, og vi kan også sørge for at transportere blomsterne fra Birkerød kirke til Birkerød kirkegård.

Derudover kan vi hjælpe med en række yderligere ting i forhold til arrangering af selve begravelsen: Vi tager os gerne af bestillingen af pynten til kisten, såsom kranse og båredekorationer, vi hjælper til med musikken i kirken, vi hjælper med at lave en dødsannonce i avisen og vi tager gerne kontakt til en stenhugger.

Al hjælp som bedemand omkring begravelsen, vi yder, sker naturligvis i samråd med de pårørende, så det bliver på deres præmisser og i nærområdet af Birkerød.