Gravstedspasning

Elholm Begravelse samarbejder med Memmora

Når en af vores kære er blevet stedt til hvile, er kirkegården gerne det sted, mange finder ro i at gå hen og mindes afdøde. Der findes flere forskellige typer gravpladser på kirkegårdene rundt om i landet. Fælles for dem alle er dog, at de skal passes og vedligeholdes.

Som pårørende har man i Danmark pligt til at vedligeholde et gravsted. Og mens du naturligvis er velkommen til selv at stå for det, vil det for langt de fleste være nemmere, hvis der er nogen, der tager sig af det. Dermed bliver gravstedet også passet jævnligt, og du kan bruge din tid på kirkegården til blot at mindes og ikke at vedligeholde.

Hos Elholm Begravelse samarbejder vi med Memmora om gravstedspasning. Det gør vi, fordi virksomheden har specialiseret sig i netop vedligeholdelse af gravsteder. Memmora tilbyder en løsning med professionelle gartnere, hvor du som pårørende ikke skal ligge under for planlægning og logistik, den praktik, der er i at passe et gravsted og den dårlige samvittighed, der kan opstå, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi så ofte.

Uanset om du bor langt fra gravstedet eller lige i nærområdet kan Memmora stå for at luge, passe og plante – og du kan følge med i, hvad der sker, for hver gang, der er taget hånd om gravstedet, sørger Memmora for at tage billeder og lægge dem op på den profil, du får tilknyttet, når du bliver medlem.

Sådan fungerer Memmora

Som medlem hos Memmora får du en personlig profil. Her uploader Memmoras gartnere billeder, hver gang de har taget sig af gravstedet. Så uanset om du selv kan komme forbi gravstedet eller ej, kan du sikre dig, at der ser pænt ud.

Du bestemmer selv, hvor lidt eller hvor meget du ønsker, Memmora skal tage sig af. Gartnerne kan nøjes med at fjerne blade og rive, eller de kan stå for at plante sommerblomster, tænde lys, pynte graven eller hvad du ellers ønsker. Du skal blot vælge, hvilken servicepakke du ønsker – det er både nemt og gennemskueligt. Og gartnerne foreviger som nævnt deres arbejde og uploader det til din profil, så du altid kan se, hvordan gravstedet tager sig ud.

Du har også mulighed for at tilkøbe pynt til gravstedet – kranse ved højtider, lanterner eller blomster, f.eks.

Her hjælper Memmora

Memmora hjælper flere steder i landet. Lige nu er det omegnen af København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg, der kan få glæde af plantningen, pyntningen, beskæringen og vandingen. Kontakt Elholm Begravelse for at høre mere om de muligheder, du har for at få Memmora til at passe dit gravsted – vi hjælper også gerne med at finde ud af, hvilken servicepakke, der passer bedst til dine behov.

Læse mere på https://memmora.dk/

 

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.