Bedemand i Hørsholm

bedemand i hoersholm begravelse bisaettelse elholm

Hørsholm - Gør den sidste rejse personlig og mindeværdig

Den sidste rejse er unik og kan kun foretages en gang.

Hos Elholm Begravelse betragter vi ethvert dødsfald med respekt og som noget individuelt. Det er vigtigt for os, at dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen imødekommes, så højtideligheden bliver, lige som du ønsker.

Et samarbejde med os som bedemand i Hørsholm indledes altid med en samtale, hvor vi bl.a. drøfter ønsker til ceremonien.

Vi taler også om økonomien i en begravelse eller bisættelse, så du ved, hvad du har at forholde dig til. Prisen afhænger i udpræget grad af de valg, du træffer i forhold til f.eks. kiste/urne, pynt i kirken, salmeblade, mindesamvær mv.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.