Bedemand i Uggeløse

Bedemand i Uggeløse  

Høj kvalitet hos Elholm Begravelse: Din lokale bedemand i Uggeløse

Din lokale bedemand i Uggeløse hedder Elholm Begravelse. Hos os er du sikret respektfuld og kompetent hjælp i forbindelse med et dødsfald.

Du kan få fat på os døgnet rundt, og vi vejleder og hjælper dig med at arrangere en helt personlig begravelse eller bisættelse.

Høj kvalitet og værdighed er værdier, vi efterlever hver dag, og det gennemsyrer alt, hvad vi laver. Det gælder desuden også de materialer, vores kister og urner er lavet af.

Kisterne er fremstillet i Skandinavien af nordiske materialer og vores urner er blandt andet lavet af plantefibre og økologisk jordler og alle er skånsomme mod miljøet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.