Din lokale bedemand i Jægersborg

bedemand i jaegersborg begravelse bisaettelse elholm

Det kan være vanskeligt at overskue alle de praktiske ting, der skal ordnes, når der er sket et dødsfald.

Hos Elholm Begravelse kan vi hjælpe dig med alt lige fra anmeldelse af dødsfaldet hos begravelsesmyndigheden og afhentning af dødsattest til fremskaffelse af evt. bortkomne attester og planlægning af en personlig begravelse eller bisættelse.

Et samarbejde med os er altid baseret på respekt og tillid, og vi yder altid høj kvalitet, både hvad angår ydelser og produkter.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.