Bedemand i Mørkhøj

bedemand i moerkhoej begravelse bisaettelse elholm

Sådan kan du bruge din lokale bedemand i Mørkhøj

Hvis du ønsker at bruge Elholm Begravelse som din lokale bedemand i Mørkhøj i forbindelse med et dødsfald, indleder vi med en samtale.

Her taler vi om, hvilke opgaver du ønsker, vi skal hjælpe med. Uanset om du foretrækker bisættelse eller begravelse, eller du ønsker askespredning eller en plads i et kolumbarium, også kaldet en urnehal eller urnevæg, kan vi råde og vejlede.

I forbindelse med den indledende samtale udarbejder vi et prisoverslag, så du har noget at forholde dig til – og ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter i forbindelse med valg af bedemand.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.