Bedemand i Skodsborg

bedemand i skodsborg begravelse bisaettelse elholm

Bisættelse eller begravelse i og omkring Skodsborg

Hos Elholm Begravelse har vi mange års erfaring med at rådgive om og planlægge forskellige typer ceremonier i forbindelse med et dødsfald.

Uanset om du som pårørende ønsker hjælp til at planlægge en traditionel bisættelse eller begravelse, en borgerlig højtidelighed eller en askespredning, kan vi hjælpe dig.

Vi kan også være behjælpelige med øvrige praktiske opgaver, der følger med et dødsfald.

Hos Elholm Begravelse er vi hele familiens bedemand – uanset trosretning og kultur.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.