Bedemand i Gladsaxe

bedemand i gladsaxe begravelse bisaettelse elholm

Brug Elholm Begravelse som din bedemand i Gladsaxe

Vælg Elholm Begravelse, hvis du ønsker en lokalkendt, kompetent og erfaren bedemand, der altid er der, når du har brug for os.

Vi træder til ved dødsfald i og omkring Gladsaxe og indleder altid samarbejdet med en samtale, så vi kan sikre os at imødekomme dine ønsker til en begravelse eller bisættelse.

Samtalen kan foregå hos dig, på afdødes adresse, på hospitalet eller et andet sted efter dit valg.

Vi kan også mødes i en af vores forretninger i Hellerup, Virum eller Allerød.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.