Bedemand i Klampenborg

bedemand i klampenborg begravelse bisaettelse elholm

Hvorfor vælge en lokal bedemand i Klampenborg?

Der er mange fordele ved at vælge en lokal bedemand i Klampenborg, når du har brug for hjælp i forbindelse med et dødsfald.

Hos Elholm Begravelse har vi et indgående kendskab til Klampenborg og omegn, hvilket betyder, at vi ved, hvem vi skal kontakte, når der skal bookes kirke, kapel og præst.

Vi vejleder og rådgiver til en personlig og mindeværdig begravelse og bisættelse og kan også hjælpe med øvrige praktiske opgaver, der følger med et dødsfald.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.