Din lokale bedemand i Kongens Lyngby

bedemand i kongens lyngby begravelse bisaettelse elholm

Den sidste afsked er vigtig og kan ikke gøres om, og hos Elholm Begravelse kan vi være behjælpelige med at arrangere en personlig og vedkommende begravelse eller bisættelse.

Hver dag stræber vi efter at levere den højeste kvalitet i både ydelser og produkter, og hver dag møder vi mennesker i sorg med respekt, uanset religion, kultur eller oprindelse.

Brug Elholm Begravelse som din lokale bedemand i Kongens Lyngby.

Vi kan også hjælpe med at finde egnede lokaler til evt. mindesamvær efter højtideligheden.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.