Din bedemand i Vanløse

Din bedemand i Vanløse

Der er mange beslutninger, man pludselig skal træffe, når der sker et dødsfald, og du mister en af dine kære.

En af dem er valget af bedemand. Tilliden til den bedemand, du vælger, er altafgørende, da her er tale om den sidste afsked, der ikke kan gøres om.

Hos Elholm Begravelse i Vanløse er du sikret nænsom og professionel behandling. Vi er alle uddannede bedemænd med lang erfaring i branchen, vi optræder professionelt og har en respektfuld tilgang til ethvert dødsfald.

Vi er familiens bedemand og gør vores yderste for at imødekomme de ønsker, du og/eller afdøde måtte have til en bisættelse eller begravelse. På den måde får vi sammen planlagt en personlig højtidelighed, du kan mindes med glæde.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.