Bedemand i Søborg

Bedemand i Søborg

Din lokale bedemand – når der er sket et dødsfald i Søborg

Som pårørende til en afdød, er det oftest op til dig at sørge for at stede afdøde til hvile ved en begravelse eller bisættelse.

Men i en svær tid kan det være svært at overskue, og derfor er det fornuftigt at gøre brug af en bedemand med lokalkendskab.

Elholm Begravelse i Søborg er din lokale bedemand, der hjælper ved dødsfald i Søborg.

Vi kan stå for alt det praktiske omkring højtideligheden, samtidig med at vi tager højde for familiens ønsker. Uanset trosretning kan vi hjælpe dig med det sidste, personlige farvel.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.