Bedemand i Øverød

Bedemand i Øverød

Elholm Begravelse – din bedemand i Øverød

Når du har brug for assistance fra en bedemand ved et dødsfald i eller omkring Øverød, er det en fordel at vælge en lokalkendt bedemand.

Hos Elholm Begravelse har vi et stort kendskab til Øverød og omegn.

Dermed er du sikret, at vi kender området indgående og derfor er bekendt med eventuelle lokale skikke samt ved, hvem der skal kontaktes ved bestilling af blomster, når kirken eller kapellet skal bookes og salmebladene i trykken.

Ved behov kan vi desuden hjælpe med både at finde og booke lokaler, der egner sig til mindesamvær, lige som vi også kan pege dig i retning af nogen, der ville kunne synge solosang i kirken, hvis det måtte være aktuelt.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.