Bedemand på Østerbro

Bedemand på Østerbro

Din bedemand på Østerbro: Værdighed, respekt og høj kvalitet

Hos Elholm Begravelse vægtes værdighed og kvalitet højt i vores arbejde.

Både i forbindelse med de ydelser, vi tilbyder, og når det gælder materialevalget til vores kister og urner.

Vi møder alle henvendelser med respekt og har som mission at arrangere den helt personlige begravelse eller bisættelse – uanset trosretning, kultur og oprindelse.

Christina, Lone, Marianne og Kathrine, der driver Elholm Begravelse, er alle uddannede bedemænd med mange års erfaring i branchen.

Alle ansatte i forretningen deltager løbende i relevante kurser, så vores viden om lovgivning og muligheder inden for vores felt holdes ajour.

Vi har kontorer i Hellerup, Virum og Allerød – og kan fanges på telefonen hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.