Bedemand i Dyssegård

bedemand i dyssegaard begravelse bisaettelse elholm

Hjælp til bisættelse og begravelse i Dyssegård

Familiens bedemand i Dyssegård er Elholm Begravelse. VI hjælper alle uanset trosretning, og du kan få fat i os både dag og nat.

Det er vigtigt for os, at alle kommer herfra på en værdig måde, og vi lægger derfor mange kræfter i, at den sidste afsked bliver personlig og noget, du kan tænker tilbage på som et godt minde.

Vi stræber efter den højeste kvalitet, både i vores ydelser og i de materialer, vi tilbyder. Du kan derfor vælge mellem flere kister af nordiske materialer og biourner lavet af plantefibre – alle malet med miljøvenlig maling.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.