Bedemand i Ballerup

Bedemand i Ballerup

Ballerup - Elholm Begravelse er din lokale bedemand, som hjælper midt i sorgen

Når man har mistet en af sine kære og står midt i sorgen, kan det være næsten umuligt at overskue de praktiske gøremål, der følger med et dødsfald.

Der er flere papirer, der skal være styr på, og derudover er der også en begravelse eller bisættelse at arrangere. Nogle vælger også at afholde mindesamvær efter ceremonien.

Hos Elholm Begravelse kan vi hjælpe – vi er din lokale bedemand i Ballerup og kan hjælpe med at arrangere en personlig og mindeværdig afsked, lige efter dine ønsker.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.