Bedemand i Lynge

bedemand i lynge begravelse bisaettelse elholm

Dødsfald i Lynge - Det kan din lokale bedemand hjælpe med

Når der er sket et dødsfald i eller omkring Lynge, og du har valgt Elholm Begravelse som din lokale bedemand, er du i trygge hænder.

Vi indleder vores samarbejde med en samtale, der kan foregå hos dig eller i en af vores forretninger i Virum, Allerød eller Hellerup. Her drøfter vi, hvad du ønsker vores hjælp til. Vi råder og vejleder til en personlig bisættelse eller begravelse efter dine ønsker, og hvis du foretrækker det, kan vi også hjælpe med praktiske opgaver som afhentning af dødsattest, anmeldelse af dødsfaldet til begravelsesmyndigheden mv.

Vi kan også hjælpe med at råde om kister eller urner.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.