Bedemand i Utterslev

Bedemand i Utterslev

Din lokale bedemand ligger i Utterslev

Når der er sket et dødsfald, opstår der ofte et tomrum. I det tomrum kan det være svært at overskue praktiske gøremål, men sådan nogle er der imidlertid en del af i forbindelse med, at nogen går bort.

Hos Elholm Begravelse, din lokale bedemand i Utterslev, rådgiver og vejleder vi dig til en personlig og mindeværdig afsked. Uanset om du foretrækker en kirkelig eller borgerlig højtidelighed, kan vi hjælpe – begravelse, bisættelse eller askespredning; vi har lang erfaring i branchen og kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker.

Vi hjælper mennesker uanset trosretning og kultur. Kontakt os på telefon, vi svarer hele døgnet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.