Bedemand i Smørumnedre

bedemand i smoerumnedre begravelse bisaettelse elholm

Besøg Elholm Begravelse på et af vores kontorer

Du finder Christina, Lone, Marianne og Kathrine, der tilsammen udgør Elholm Begravelse, i Hellerup, Allerød og Virum.

Vi dækker et stort område af Sjælland, og hvis du har spørgsmål i forbindelse med et dødsfald i Smørumnedre, er du meget velkommen til at kigge forbi eller kontakte os – vi svarer på telefonen hele døgnet.

Vi rådgiver og vejleder inden for flere forskellige former for afsked, lige fra den traditionelle bisættelse og begravelse til borgerlige handlinger og askespredning over havet. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre den sidste afsked personlig og mindeværdig.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.