Bedemand i Ordrup

bedemand i ordrup begravelse bisaettelse elholm

Vælg Elholm Begravelse som din lokale bedemand i Ordrup

Uanset religion eller kultur er alle velkomne hos Elholm Begravelse – hele familiens bedemand. Hos os møder du udelukkende uddannede, erfarne og kompetente bedemænd.

Alle vores ansatte efteruddanner sig løbende via relevante kurser, så vi hele tiden er ajour med lovgivning og muligheder inden for bedemandsbranchen.

Kvalitet og værdighed er vigtigt for os, og det gælder både vores ydelser og de materialer, urner og kister er fremstillet af. Begge dele fremstilles i Skandinavien af nordiske materialer, der er skånsomme over for miljøet.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.