Andre trosretninger

Når Elholm Begravelse arrangerer højtidelighed som bisættelse/begravelse for andre trossamfund foregår det altid i tæt samarbejde med den pågældende trosretnings overhoved og trosretningens øvrige repræsentanter og ikke mindst de pårørende.

Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige andre trosretninger end folkekirken, f.eks.

  • Katolsk begravelse/bisættelse
  • Jødisk begravelse
  • Humanistisk begravelse/bisættelse
  • Buddhistisk begravelse/bisættelse
  • Muslimsk/Islamisk begravelse

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.