Udsmykning af kirken eller kapel

Hvis ikke afdøde selv har givet udtryk for hvilke blomster der skal pyntes med i Kirken eller Kapellet er det de pårørende der bestemmer.

Man kan i de fleste kirker sætte en lille blomst i hver stolerække, -der kan være en lille vase til det samme. Der er også mulighed for selv at arrangerer alterbuketter.  Det er selvfølgelig noget vi hos Elholm Begravelse er behjælpelig med. – Vi oplyser hvilke muligheder der er, samt sørger for bestilling af blomster hvis familien ønsker.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.