Forslag, ideer samt bestilling af mindesammenkomst

En mindesammenkomst / gravøl efter en begravelse eller bisættelse bruges af mange som en mulighed for at mødes efter ceremonien og dele tanker og minder om afdøde i en mere uformel og afslappet atmosfære. Flere kirker har en sognegård man for et mindre beløb kan leje. Eller man kan vælge en lokal restaurant, cafe, forsamlingshus,  hjemme  etc.

Der kan serveres lidt kaffe og kage eller øl, vin og vand ,- ja lige hvad familien ønsker. En mindesammekomst varer gerne ml. 1-3 timer.

Ved en mindesammenkomst kan der synges sange/spilles musik, som betød noget for afdøde eller familien. Måske holdes der taler, hvor gode minder og oplevelser fortælles.

Elholm Begravelse hjælper med at finde de forskellige muligheder.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.