Familien taler selv med præsten om afdøde og selve højtideligheden

Skal der være en højtidelighed med gejstlig medvirken, kan  familien tale med den pågældende præst og fortælle om afdødes liv og aftale hvilke musik og salmer der skal spilles.

Indimellem bliver livet for tungt at bære alene, følelserne bliver for meget, indimellem har man blot brug for at få sat tingene i perspektiv og nogle gange har man brug for at søge råd om, hvordan man kommer videre med det man står i.

Har du brug for trøst og omsorg, for at tale om livet, døden, tro eller noget helt andet. I samtale med en præst, kan man tale om netop dét, der ligger én på sinde.

Præsten er specialiseret sig i sjælesorg. De er ikke psykologer, men først og fremmest mennesker med god forstand på livet.

Husk at alle præster  og bedemænd / bededamer har tavshedspligt.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.