Bestilling af salmehæfter efter aftale med pårørende

Salmeblade, salmehæfter, sanghæfter, sangblade  …. der er mange navne for disse tryksager.  Hvis der præst med til højtideligheden skal familien vælge salmer/sange sammen med præsten.  Er det en borgerlig bisættelse/begravelse er det familien der bestemmer program og sange/salmer.

Bedemændene / Bededamerne hos Elholm Begravelse sørger for trykning af disse salmeblade.  Familien vælger hvad der skal stå på forsiden;  afdødes navn, fødselsdag, dødsdag, hvor og hvornår der er højtidelighed, invitation til mindesammenkomst, solister etc.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.