Bestilling af kistepynt, kranse og båredekorationer

Der er kutyme for, at man pynter kister i Danmark. Man kan enten lægge afdødes hat, et billede, en enkel blomst eller en kistepynt af blomster.

Disse kistepynte fås i forskellige størrelser, så udover størrelse skal familien også vælge hvilke blomster der skal bruges.

Kiste dekorationen plejer at følge afdøde til krematoriet eller i graven. – men ønsker man dem på gravstedet er det bare noget man oplyser til bedemanden.

Kranse og båredekorationer kan man bestille helt som ønsket.  Med eller uden silkebånd med tekst. Elholm Begravelses´bedemænd / bededamer er selvfølgelig behjælpelig med disse bestillinger.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.