Bestilling af dødsannonce efter aftale med pårørende

Det er helt frivilligt om man ønsker at indrykke en dødsannonce og i hvilke aviser man ønsker.  Vi hos Elholm Begravelse, både bedemænd / bededamer i Virum, Allerød eller Hellerup er selvfølgelig altid behjælpelig med at udfærdige disse annoncer.  Familien får en korrektur og fast pris før indrykning bestilles.

Flere aviser har deadline dagen før indrykning, der er dog nogle enkelte lokalaviser der har deadline et par dage før.  Det har vi hos Elholm Begravelse, både Anja Bjørn Hansen , Christina Gauguin og Lone Andersen helt styr på.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.