Kathrine Kjærgaard

Kathrine Kærgaard

Bedemand

Bosiddende i lokalområdet

Jeg begyndte i praktik hos Elholm Begravelse i slutningen af 2019, og pr. 1/1-2020 blev jeg fastansat. Jeg er altså helt ny i branchen, men er allerede utrolig glad for min nye hverdag.

Min baggrund er en blanding af bl.a. en bachelor i idéhistorie og en international kandidatuddannelse fra Danmarks Pædagogiske Universitet, og så har jeg været selvstændig keramiker. Jeg har også arbejdet som handicapmedhjælper.

Hvem er vi

Elholm Begravelse udgøres af Christina, Lone, Marianne og Kathrine. Vores mission er at vejlede og hjælpe med at arrangere den helt personlige bisættelse el. begravelse. Vores kontorer er i Allerød, Hellerup og Virum.

Hvad gør vi

Vi rådgiver og vejleder med at arrangere den helt personlige begravelse efter familiens ønske. Vi kan f.eks. varetage afhentning af dødsattest, anmeldelse til begravelsesmyndigheden etc.

Huskeliste

Ved dødsfald er der en række opgaver, som de pårørende selv skal varetage. Derfor har vi lavet en liste over de ting, man bl.a. skal huske, men som vi også kan være behjælpelig med.

Priseksempler

At prissætte en begravelse er ikke som noget andet her i livet. En begravelse er meget personlig og kan ikke gøres om. Vi har derfor valgt at give nogle eksempler på hvorledes det kan gøres.