Hvem er vi

Elholm Begravelse er etableret i 1993 af den oprindelige ejer Ernst Elholm. I 2004 overtog de to ansatte Christina Gauguin og Lone Andersen firmaet og de har sammen drevet det videre i samme ånd.

Elholm Begravelse ejes af Lone Andersen og Christina Gauguin og vi har mere end 20 års erfaring. Vi vil sammen med vores medarbejdere være behjælpelige både før og efter bisættelsen. Kontakt os gerne for yderligere informationer på telefon 4583 4530. De kan også sende os en email på elholm@begravelse.com.

Elholm Begravelse er medlem af Danske Bedemænd samt det uafhængige Bedemandsfællesskab PATIO.

Lone_Andersen_ElholmBegravelse_378_472

Lone Andersen er eksamineret bedemand samt økonomi uddannet

Christina_Gauguin_ElholmBegravelse_378_472

Christina Gauguin er eksamineret bedemand samt uddannet sygeplejerske

Marianne_Hojer_ElholmBegravelse_378_472

Marianne Højer er bedemand samt uddannet coach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elholm-begravelse-hellerup-gron-smiley-arbejdstilsynet
Vi har i 2015 fået en grøn smiley af arbejdstilsynet

 

Hos Elholm Begravelse vægtes kvalitet og værdighed højt, både når det gælder materialer, vores arbejdsmiljø og udførelse af vores services. Derfor er bl.a. alle kister vi bruger af nordiske materialer, med et bredt udvalg af bio urner, den anvendte maling er miljøvenlig, produkterne er produceret i Skandinavien. Alle hos Elholm Begravelse deltager løbende i aktuelle kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder samt vi har stort fokus på at have et godt arbejdsmiljø.

Elholm Begravelse hjælper med at arrangere den personlige bisættelse eller begravelse. Vi er familiens bedemand og hjælper alle uanset trosretning.

Vi har tilsammen en meget stor erfaring med både begravelse og bisættelse, hvilket gør at vi har indgående kendskab til kirker, kapeller, muligheder, skikke mv. i  f.eks. Hellerup, Allerød, Virum, Sorgenfri, Lyngby og Rudersdal.